Sminkoktatás

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1071, Budapest, Lövölde tér 2.

Sminktanfolyam Budapest, sminkoktatás, sminkiskola Budapest Budapesti sminkiskolánkba szeretettel várjuk azokat a tanulókat, akik sminkoktatásra szeretnének járni. A legrégebbi sminkiskola a miénk az egész országban, s az eltelt évek során számos elismert művész, maszkmester került ki budapesti intézményünkből! Ta ...

Telefon06-30/273-7269, 06-20/448-5183
E-mail
Térkép

Szereti sminkelni magát? Szívesen foglalkozna ezzel úgy minden egyes munkanap, hogy még pénzt is keressen vele? Akkor ne habozzon, iratkozzon be egy sminktanfolyamra, melyek nem csupán Budapesten, hanem megyei szinten is igénybe vehetőek. Lehet tanulni profi szemfestést Hajdú-Bihar megyében éppúgy, mint Veszprém megyében.

A sminkoktatást általában úgy szervezik, hogy egyszerre csak pár tanuló legyen jelen, a hatékonyabb tanulás érdekében. S mivel felnőtt fejjel is sokan rájövünk arra, hiányzik a kreatív munka az életünkből, ezért igazodnak a sminktanfolyamok a felnőttek kevés szabadidejéhez. Egyénileg egyeztetett időpontokban lehet részt venni a sminkoktatáson, ahol sminkmodelleken tanulnak a résztvevők sminkelni.

Írásos tananyaggal és természetesen rengeteg gyakorlati órával lehet megtanulni a tökéletes alapozást, korrektor és púder használatot, melyek eltüntetik a bőrhibákat és ragyogóvá varázsolják az arcot. Az arcformához igazított pirosítással olyan mély vagy üde pontokat hozhatunk létre az arcon, melyek optikailag tökéletes vonásokat mutatnak. Így a kerek arc is lehet csontosnak tűnő, de a hosszúkás arcot is lehet finomítani, a megfelelő helyen használt festékkel. Ezen hatások a szemfestés kapcsán is érvényesek. A túlságosan távol vagy túl közel ülő szemek a színek játékával összhangba hozhatóak, ahogy a túl keskeny szemek is optikailag nyújthatóak a világos színű szemfestékekkel. Ha pedig már szépen tudunk egyenletes arcbőrt festeni és a szemfestést is a profizmusig fejlesztettünk, akkor további sminktanfolyamokkal merülhetünk el a szakma rejtelmeiben. Elsajátíthatjuk a szempilladúsítás trükkjeit is egy sminkoktatás keretén belül, de elmenetünk szakmailag a maszkmester képzésig is, ahol már a képernyőre készülő produkciókhoz asszisztálhatunk.

Oktatásinfo oldalunk sminkoktatás kategóriáját ajánljuk nem csak budapesti de akár Baranya megyei szépítkezni szeretőknek is, akiknek élete más mederben folyhat tovább egy sminkoktatáson való részvétel után. A sminktanfolyam elvégzése után oklevél fogja bizonyítani, hogy Önnek is helye van a sminkmesterek között.

Legfrissebb