Levelezőtanfolyam, levelező képzés

Hirdetések

figyelem, visszaélés

Dolgozó emberként szívesen visszaülne az iskolapadba, de nem engedi ideje, hisz napközben dolgozni kell? Van rá megoldás, hisz levelező képzésen akár a félbehagyott középiskolai tanulmányok is befejezhetőek. A levelező tagozaton tanulók oktatáson való részvétele az esti órákban vagy hétvégén folyik.

Ily módon nem csupán a félbehagyott tanulmányokat fejezhetjük be a munka mellett, de továbbképzésre is elmehet egy informatikai szakember, hogy ezáltal a karrierjében is komolyabb sikereket érhessen el, s mindezt úgy, hogy a munkáját sem kell érte feladnia. Új szakma tanulására is van lehetőség, így akár a közgazdasági főiskolát is végezhetjük levelező tanfolyamon. A tananyagot tömbösítve adják le, de az oktatás minden szépségével és alapossággal. Az elméleti szaktudást adó tanfolyamokon kívül olyan gyakorlatias képzéseken is részt vehetünk levelező képzésen, mint a műkörömépítő, sminkes, masszőr vagy kozmetikus. Nyelvtudásunkat is fejleszthetjük az esti órákban, nap végén csoportos, nyelvi levelezőtanfolyamokon.

Az élethosszig tartó tanulás nem közhely. Az iskolák, oktatási intézmények és oktatók rugalmasságának hála ma már bármilyen szakterületen folytathatunk nem csak továbbképzést, de tanulhatunk teljesen új szakmákat is a dolgozói életforma mellett is.
Kedvet kapott Ön is Vas megyében, hogy tanuljon valamit, amit már rég szeretne? Vagy Tolna megyében keres levelező képzésben pénzügyi ügyintéző tanfolyamot? Nézzen szét oktatásinfo oldalunk levelező képzés kategóriájában a lehetőségek között, hisz nem csak a felsőoktatási vagy középiskolai tanulmányok folytatása lehetséges a levelező tanrendben!

Legfrissebb