Lakberendezői képzés

Hirdetések

figyelem, visszaélés

Cégünk közel egy évtizede foglalkozik oktatással, lakberendezői képzéssel. Az általunk kínált tanfolyamok az államilag elismert OKJ jegyzékben szereplő, közép- és emelt szintű szakképesítést biztosítanak a hallgatók részére, így lakberendező tanfolyamunk ...

A lakberendezői képzés során a kreativitásra és művészi ambíciók kivetülésére alkalmas terep nyílik. Ezzel a kreativitással nem magányos művészek születnek, hanem olyanok, akik a környezetüket szépítik. Ez nem csupán a stílusok és színek egymáshoz illesztésétől lakberendezés, hanem attól, hogy a lakberendező képes egyedi látásmódját is belevinni a tervekbe. Ezáltal tervezik meg az életterek bútorozását, szín és anyagvilágát, úgy, hogy az harmonikus legyen. A lakberendezői képzés végén a lakberendező képes különböző lakástípusok berendezésére valamint a beépített és kisbútorok tervezésére is. Képes megtervezni a látványon kívül a helyiség textilezését, világítását és dekorációját. Mindezt persze úgy, hogy a saját elképzeléseit összefésüli a megrendelő igényeivel, hisz az elkészült eredményt más fogja használni, amit nem szabad szem elől téveszteni.

A lakberendezői képzés megtanít arra, hogy a terveket hogyan lehet tervdokumentáción keresztül bemutatni, műszaki látványrajzokkal, színtervekkel és stíluskollázsokkal szemléltetni. Ezen kívül tudni fogja a bútorok, textíliák, világítástechnikai eszközök forgalmazóit, ismerni fogja termékeiket. Követni tudja a stílustrendeket és a tervezőket. A képzés elvégeztével képes lesz az ügyfeleknek szaktanácsadást adni valamint együtt dolgozni más tervezőkkel, kivitelező szakemberekkel.

Ha túlfűtött kreativitást, kibontakozási vágyat érez magában, próbálja ki magát a lakberendezői képzésen, mellyel művészi szabadságot tud felszabadítani! Ha szeretne a lakberendezéssel és mások gondolatainak megvalósításával foglalkozni, válassza ezt a kellemes szakmát, ahol a kézzel fogható végeredménnyel az ügyfeleknek boldogságot adhat!

Oktatásinfo oldalunk lakberendezői képzés kategóriájában olyan budapesti és vidéki cégek mutatkoznak be, akik a lakberendezés minden csínját-bínját átadják!

Legfrissebb