Kereskedelmi és vendéglátó képzés

Hirdetések

figyelem, visszaélés

Iskolánk érdi központtal, Budapesten működik, ahol levelező, távoktatási képzést biztosítunk felnőtt hallgatóink részére. Képzéseink között élelmiszer-vegyi áru, ruházati és műszaki cikk eladói, valamint kereskedelmi boltvezetői tanfolyamokat találhat. Ha ...

Érdekli a kereskedelem és a vendéglátás? Szeret sok emberrel találkozni a munkája során? Akkor lehet tetszene Önnek a kereskedelmi vagy vendéglátó képzés, ahol nap mint nap rengeteg emberrel találkozhat, beszélgethet a munkából kifolyólag. A kereskedelmi képzés viszont nem csupán az eladói, hanem az üzletvezetői posztra is fel tudja készíteni, vagy arra, hogy saját üzletet nyisson. Az ehhez szükséges gazdasági, ügyviteli, áruismereti és marketing tárgyakat építik be, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlati is elsajátítható legyen.
Az érdeklődési körünk további szeparálása után eldönthetjük, hogy hol is kívánjuk betölteni a leendő állasunkat. A ruházati boltokban, műszaki cikkeket árusító szakboltban, élelmiszer vagy vegyiáru üzletben? Ennek eldöntése után tudunk szakosodott képzésre járni, ahol a pénztárosnak, boltvezetőnek, bolti eladónak is külön képzést indítanak, hogy arra fókuszáljon a tanfolyamon, amilyen tudásra valóban szüksége lesz.
A vendéglátásban is szeparálódnak a képzések pultos, szakács, pincér, cukrász területekre, hogy csak párat említsek.
Legyen akár Budapesten, akár Tolna megyében, kereskedelmi szakemberre, vendéglátósra mindenhol szükség van! Nézzen hát szét oldalunkon, ahol budapesti és vidéki cégek hirdetik tanfolyamaikat a kereskedelem és vendéglátás területén! A képzések ismertetését és a részvételi díjat a hirdetésekben megadott weboldalakon olvashatja!

Legfrissebb