Informatika, számítástechnikai képzés

Hirdetések

figyelem, visszaélés

Budapesti számítástechnikához kapcsolódó OKJ tanfolyamaink 2000 óta várják az érdeklődőket, amik között office tanfolyamot és webmester tanfolyamot is talál az érdeklődő. Ezeken felül kínálatunkban szerepel a Flash tanfolyam, MSSQL vagy ECDL tanfolyam is. ...

Érdekli az informatika, de amikor iskolába járt, még nem volt ennyire fejlett a technika? Szeretné a számítástechnikai tudását felzárkóztatni? A tudás bővítésére és a kezdetleges számítástechnikai alapok elsajátítására is van lehetőség az informatikai és számítástechnikai képzéseken.

Aki szeretne munkája során olyan munkakört betölteni, melyben adatbázisokat kell kezelni, beiratkozhat egy erre specializált számítástechnikai képzésre, ahol az alaptudástól kezdve a haladón át többféle csoportot indítanak, melyek óraszámban, ezáltal finanszírozásban is eltérőek.

Az operációs rendszerek ismeretére vagy a szerver termékek általános tudásvilágára is bevezethet egy tanfolyam, ami jó alapokat képes adni a munkához illetve a további témában elmerüléshez. A számítógép hálózatok kezelésének elsajátítására is van lehetőség, mely után akár mint rendszergazda is elhelyezkedhet. Ha pedig a programozás érdekli, tanfolyam szintjén belemerülhet a Java alapjaiba, vagy a webes fejlesztésbe. Aki pedig érdeklődik a tesztelői munkakörök iránt, nagy lépést tehet a tervei eléréséhez egy szoftvertesztelői képzés elvégzésével.
A marketing területén dolgozók is tovább bővíthetik készségeiket egy grafikai vagy kiadványszerkesztői tanfolyammal. Az adminisztratív területen dolgozók mindennapjait megkönnyítheti, ha olyan irodai, számítógép-kezelői tanfolyamra iratkozik be, ahol megtanítják a praktikus, egy gombnyomással vagy képlettel kiváltható egész napos, monoton munkát. Mivel olyan világot élünk, mely felgyorsultságát elsősorban a munkában tükrözi, ezért érdemes munkánkat és energiánkat spórolni, melyhez nagyon is partner tud lenni a megfelelő számítástechnikai tudás.

Nézzen hát szét oktatásinfo szakoldalunkon, akár rendszergazda képzést keres Hajdú-Bihar megyében, akár számítógép-kezelő tanfolyam érdekli nyugdíjas budapesti lakosként! Hirdető iskoláink Tolna megyétől Csongrád megyéig széles választékot kínálnak a számítástechnikai képzésekből, akár kezdő akár haladó informatikai tudással rendelkező egyének számára.

Legfrissebb